Kleine kantonese rijstschote

Voor leeftijd: 12.18 maanden

Voorbereiding : 20 minuten
Koken : 40 minuten
Totale tijd : 60 minuten

Ingrediënten en hulpmiddelen

Steelpan
Koekenpan met anti-aanbaklaag

Winkelen

15 gram ongekookte rijst
20 gram verse erwten
10 gram gekookte ham, ongeveer 1/4 plakje
1/2 ei
1/3 worteltje
Olie voor de koekenpan

Details recept

1. Snijd de ham in kleine stukjes.
2. Was en schil het worteltje en snijd in plakjes.
3. Kook de rijst, de erwten en de schijfjes wortel ongeveer 20 minuten in een steelpan met kokend water. Giet af.
4. Klop het ei in een schaal. Bak het ei in een koekenpan met een beetje olie, als een omelet. Snijd in schijfjes.
5. Meng in een schaal de rijst, het worteltje, de erwten, de omelet en de ham. Dien warm op.